Dr Gordan Popović

doktor popovic

Dr Gordan Popović, specijalista urologije i seksolog

Dr Popović 25 godina vodi urološko - seksološku ordinaciju "POTENCIJAL". Član je Urološke sekcije Srbije kao i Intersekcijskog odbora za seksološku medicinu Srpskog lekarskog društva. Kao specijalista urologije intenzivno se bavi seksološkom problematikom, naročito dijagnostikom i lečenjem impotencije, ali i oboljenja prostate i uroloških infekcija, kao i lečenjem fimoze.

U periodu 1998 - 2001 poznat je kao lekar koji je imao najveći broj pacijenata najveće iskustvo u primeni prvog leka za erektilnu disfuknciju koji se tada u svetu pojavio. Još tada uviđa potrebu za preparatom koji poboljšava seksualnu funkciju, a koji bi bio pogodan za široku primenu i da je potpuno siguran po zdravlje. Tako je nastao preparat POTENCIJAL koji je tokom punih devet godina primene ta svojstva i potvrdio.

  • Stručni saveti i zakazivanje konsultacija i pregleda u vezi POTENCIJAL preparata, lečenja impotencije, prostate, fimoze i urinarnih infekcija:
  • 011 2183 980 ili 063 201 101
  • radnim danom 10 - 18 h
  • Urološko - seksološka ordinacija "POTENCIJAL"

Dr Gordan Popovic tv Happy Telemaster

07/02/2022

Gostovanje Dr Gordana Popovica na tv Happy, emisija Telemaster Impotencija, problemi sa potencijom, urinarne infekcije, prostata

Dr Gordan Popović i Zvezdobrojci

25/03/2021

Dr Gordan Popović omogućio izdanje knjige „Zvezdobrojci“!