Dr Gordan Popović

doktor popovic

Dr Gordan Popović, specijalista urologije i seksolog

Dr Popović 25 godina vodi urološko - seksološku ordinaciju "POTENCIJAL". Član je Urološke sekcije Srbije kao i Intersekcijskog odbora za seksološku medicinu Srpskog lekarskog društva. Kao specijalista urologije intenzivno se bavi seksološkom problematikom, naročito dijagnostikom i lečenjem impotencije, ali i oboljenja prostate i uroloških infekcija, kao i lečenjem fimoze.

U periodu 1998 - 2001 poznat je kao lekar koji je imao najveći broj pacijenata najveće iskustvo u primeni prvog leka za erektilnu disfuknciju koji se tada u svetu pojavio. Još tada uviđa potrebu za preparatom koji poboljšava seksualnu funkciju, a koji bi bio pogodan za široku primenu i da je potpuno siguran po zdravlje. Tako je nastao preparat POTENCIJAL koji je tokom punih devet godina primene ta svojstva i potvrdio.

  • Stručni saveti i zakazivanje konsultacija i pregleda u vezi POTENCIJAL preparata, lečenja impotencije, prostate, fimoze i urinarnih infekcija:
  • 011 2183 980 ili 063 201 101
  • radnim danom 10 - 18 h
  • Urološko - seksološka ordinacija "POTENCIJAL"

POTENCIJAL ADVANCED LINIJA PREPARATA KONAČNO DOSTUPNA U APOTEKAMA!

advanced-formula-96 09/03/2017

Prezentacija POTENCIJAL ADVANCED linije preparata na FASUS-u 2017.

Penilna proteza – novi princip rada!

penlie-implant-graphic96 24/01/2017

Istraživači sa Viskonsin-Medison Univerziteta su nedavno izvestili da su otkrili potpuno novi princip rada za penilini implant koji bi pomogao u rešavanju erektilne disfunkcije kod muškaraca kod kojih je indikovana ugradnja proteze.