Tablete za potenciju

potencijal classic

Potencijal je apslolutno jedinstven preparat za potenciju koji karakteriše velika efikasnost i proverena sigurnost kada je zdravlje u pitanju. Konepcija potencijala je nastala pre petnaest godina kada je stručni tim potencijala počeo da radi na njegovoj formulaciji.

POTENCIJAL Advanced Formula

Potencijal Advanced Formula je dodatno pojačana formula dobro poznatog POTENCIJALA. I dalje siguran po zdravlje ali sada sa unapređenim sastavom i moćnim dejstvom. Koristi se na isti način kao i POTENCIJAL.

potencijal classic

Potencijal Forte predstavlja novu, pojačanu formulu za brzo dejstvo i maksimalnu potenciju! Posle 15 godina od nastanka koncepije potencijala, i cele decenije prikupljanja informacija o uspešnom delovanju potencijala i njegeove potpune sigurnosti po zdravlje, naš stručni tim došao je do nove, pojačane formule - Potencijal Forte!

BeDynamic kapsule

Prema iskustvima specijalističkih urološko – seksoloških ordinacija koje su učestvovale u istraživanju i kreiranju proizvoda, BeDynamic kapsule su pokazale veoma zadovoljavajuće dejstvo uz potpuno odsustvo neželjenih efekata. BeDynamic kapsule se mogu uzimati tokom dužeg vremenskog perioda.

Testorex

U muškom organizmu testosteron se proizvodi u testisima i predstavlja glavni polni hormon muškarca. Ali, njegov uticaj na muškarca je veoma kompleksan i uveliko prevazilazi seksualnu funkciju. Pored potencije i seksualne želje testosteron ima snažan uticaj na mentalne procese, emocije, raspoloženje, ali i na mišiće, kosti, krvni pritisak, kardiovaskularni sistem i metabolizam šećera.

Testorex Ultra

TESTOREX ULTRA pomaže organizmu da prirodnim putem proizvede povećanu količinu testosterona sa svim poželjnim efektima koji se time postižu – bez ikakvog zdravstvenog rizika!

TESTOREX ULTRA deluje na dva načina:
- putem pojačanja testosteronskog efekta u organizmu
- direktnim, vantestosteronskim dejstvom na različite fiziološke procese

POTENCIJAL ADVANCED LINIJA PREPARATA KONAČNO DOSTUPNA U APOTEKAMA!

advanced-formula-96 09/03/2017

Prezentacija POTENCIJAL ADVANCED linije preparata na FASUS-u 2017.

Penilna proteza – novi princip rada!

penlie-implant-graphic96 24/01/2017

Istraživači sa Viskonsin-Medison Univerziteta su nedavno izvestili da su otkrili potpuno novi princip rada za penilini implant koji bi pomogao u rešavanju erektilne disfunkcije kod muškaraca kod kojih je indikovana ugradnja proteze.