Tablete za potenciju

potencijal classic

Potencijal je apslolutno jedinstven preparat za potenciju koji karakteriše velika efikasnost i proverena sigurnost kada je zdravlje u pitanju. Konepcija potencijala je nastala pre petnaest godina kada je stručni tim potencijala počeo da radi na njegovoj formulaciji.

potencijal classic

Potencijal Forte predstavlja novu, pojačanu formulu za brzo dejstvo i maksimalnu potenciju! Posle 15 godina od nastanka koncepije potencijala, i cele decenije prikupljanja informacija o uspešnom delovanju potencijala i njegeove potpune sigurnosti po zdravlje, naš stručni tim došao je do nove, pojačane formule - Potencijal Forte!

BeDynamic kapsule

Prema iskustvima specijalističkih urološko – seksoloških ordinacija koje su učestvovale u istraživanju i kreiranju proizvoda, BeDynamic kapsule su pokazale veoma zadovoljavajuće dejstvo uz potpuno odsustvo neželjenih efekata. BeDynamic kapsule se mogu uzimati tokom dužeg vremenskog perioda.

Testorex

U muškom organizmu testosteron se proizvodi u testisima i predstavlja glavni polni hormon muškarca. Ali, njegov uticaj na muškarca je veoma kompleksan i uveliko prevazilazi seksualnu funkciju. Pored potencije i seksualne želje testosteron ima snažan uticaj na mentalne procese, emocije, raspoloženje, ali i na mišiće, kosti, krvni pritisak, kardiovaskularni sistem i metabolizam šećera.

Potencija i vežbanje

vezbanje96 24/10/2016

Prema najnovijim saznanjima muškarci koji imaju problema sa erekcijom mogu imati koristi od vežbanja ili fizičke aktivnosti.

Zaštita od trudnoće

trudnoca-96 05/09/2016

Kada se pomene “zaštita” pri seksualnom odnosu obično se misli na kondom koji pruža određenu zaštitu i od neželjene trudnoće i od polno prenosivih bolesti (PPB).