Uro Potencijal

Potencijal uro

Uro Potencijal

Pomaže kod:

  • Akutnog cistitisa kod žena i muškaraca
  • Hroničnog cistitisa kod žena i muškaraca
  • Hroničnog prostatitisa i uvećane prostate
  • Čisti mokraćne puteve
  • Povećava otpornost urinarnog trakta
  • Smanjuje mogućnost nastanka infekcja

Uro Potencijal

U slučaju urinarnih infekcija koje je potrebno lečiti antibioticima savetuje se i dodatna primena URO POTENCIJALA jer će doprineti bržoj i lakšoj eliminaciji infekcije!

Infekcije urinarnog trakta (mokraćnog sistema) su veoma česte i predstavljaju ozbiljan medicinski problem. Žene obolevaju mnogo češće od muškaraca, s obzirom na to da je njihova mokraćna cev nekoliko puta kraća te bakterije brže i lakše prodiru u bešiku.

S druge strane, muškarci iako obolevaju ređe, kada obole oboljenje ima ozbiljniji tok a lečenje je teže i duže traje. URO POTENCIJAL je prirodan biljni preparat koji sadrži posebno odabrane sastojke izbalansirane na takav način da podržavaju međusobno dejstvo. Pozitivno utiče na odbrambenu funkciju sluzokože urinarnog trakta, a svojim blagim diuretičkim delovanjem, uz unošenje dovoljne količine tečnosti povećava broj eliminisanih mikroorganizama i time umanjuje postojeće tegobe.

Koristi se u slučajevima upale bešike i mokraćnih puteva, učestalog i bolnog mokrenja, a kod muškaraca i u slučaju postoječeg zapaljenja prostate. Naročito je pogodan kod hroničnih, upornih infekcija, jer se može uzimati tokom dužeg vremenskog perioda.

Uobičajena doza je 2-4 tablete dnevno. U slučaju lakših infekcja dovoljno je uzimati preparat tokom desetak dana. U slučaju upornih infekcija preparat treba uzimati duže.

Neželjeni efekti do sada nisu zapaženi.

Uro Potencijal (30 tableta): 699.00 RSD

Tražite u apotekama ili poručite ovde.

NARUČI

Potencija i vežbanje

vezbanje96 24/10/2016

Prema najnovijim saznanjima muškarci koji imaju problema sa erekcijom mogu imati koristi od vežbanja ili fizičke aktivnosti.

Zaštita od trudnoće

trudnoca-96 05/09/2016

Kada se pomene “zaštita” pri seksualnom odnosu obično se misli na kondom koji pruža određenu zaštitu i od neželjene trudnoće i od polno prenosivih bolesti (PPB).

Pitanja i odgovori