Prostate Potencijal

Prostate Potencijal

Prostate Potencijal

Pomaže kod:
  • Uvećane prostate
  • Hroničnog prostatitisa
  • Otežanog ili učestalog mokrenja i noćnog mokrenja
  • Poboljšava potenciju

Prostate Potencijal

Savremena naučna ispitivanja su nedvosmisleno potvrdila efikasnost pojedinih biljnih sastojaka u smanjivanju tegoba koje prostata može da prouzrokuje. Pojedini preparati se preporučuju od strane referentnih ustanova i stručnjaka kako u svetu tako i kod nas. To je sasvim razumljivo s obzirom da zaista pomažu umanjenju simptoma a pritom nisu štetni po zdravlje.

PROSTATE POTENCIJAL predstavlja poseban preparat koji je dobijen kombinacijom nekoliko biljnih sastojaka čija je efikasnost poznata u svetskoj herbologiji kao i pojedinih domaćih biljaka karakterističnih za naše predele čija upotreba datira od davnina. U praksi se pokazalo da ovakva kombinovana formulacija ima posebno efikasno dejstvo koje nije u toj meri zapaženo kada se upotrebljavaju samo pojedini sastojci ili u drugim međusobnim odnosima.

PROSTATE POTENCIJAL blagotvorno deluje kod problema koje izaziva uvećana prostata kao što su otežano i učestalo mokrenje. Koliko je noćno mokrenje zamorno i u kojoj meri remeti san i prirodan odmor zna svako ko je prinuđen da ustane 2-3 ili više puta tokom noći.

Osim kod uvećane prostate, PROSTATE POTENCIJAL pomaže i kod hroničnog zapaljenja prostate i tegoba koje takvo stanje može da prouzrokuje.

Ono što je posebno značilo mnogim muškarcima koji su koristili PROSTATE POTENCIJAL je činjenica da su imali bolji seksualni život zahvaljujući poboljšanoj seksualnoj funkciji i boljoj potenciji.

Sve ovo ukazuje na jedinstvenu prirodu PROSTATE POTENCIJALA zhvaljujući pažljivo odabranim sastojcima i dobro balansiranim međusobnim odnosom pojedinih biljnih ekstrakata.

Dosadašnja iskustva su pokazala da PROSTATE POTENCIJAL pomaže kod uvećane prostate, učestalog mokrenja i hroničnog prostatitisa u smislu umanjenja tegoba i smanjenja izraženosti simptoma.

PROSTATE POTENCIJAL je dovoljno uzimati jednu tabletu dnevno. Samo u slučaju jače izraženih tegoba doza se može povećati na 2 – 3 tablete dnevno. Za postizanje punog efekta preparat treba uzimati redovno tokom dužeg vremenskog perioda – najmanje 2 meseca, ali i duže.

Originalno pakovanje sadrži 40 tableta.

Cena 999.00 RSD

Prostate Potencijal (40): 999.00 RSD

Tražite u apotekama ili poručite ovde.

NARUČI

Potencija i vežbanje

vezbanje96 24/10/2016

Prema najnovijim saznanjima muškarci koji imaju problema sa erekcijom mogu imati koristi od vežbanja ili fizičke aktivnosti.

Zaštita od trudnoće

trudnoca-96 05/09/2016

Kada se pomene “zaštita” pri seksualnom odnosu obično se misli na kondom koji pruža određenu zaštitu i od neželjene trudnoće i od polno prenosivih bolesti (PPB).

Pitanja i odgovori