Potencijal Advanced Formula

Potencijal uro

Potencijal Advanced Formula

 

  • Pojačana formula Potencijala
  • Dugotrajno snažnije dejstvo
  • Duže trajanje odnosa
  • Jači kvalitet erekcije
  • Potpuno bezbedan po zdravlje
  • Namenjen svim muškarcima

Potencijal Advanced Formula

POTENCIJAL Advanced Formula je dodatno pojačana formula dobro poznatog POTENCIJALA. I dalje siguran po zdravlje ali sada sa unapređenim sastavom i moćnim dejstvom. Koristi se na isti način kao i POTENCIJAL.

POTENCIJAL Advanced Formula u kapsuli, koristi se jedna kapsula ujutru i jedna uveče, a može se uzeti jos jedna do dve kapsule pre samog odnosa. Na čelu stručnog tima nalazi se Dr Gordan Popović, naš poznati urolog i seksolog koji već dvadeset godina uspešno vodi urološko - seksološku ordinaciju “POTENCIJAL” po kojoj će kasnije najuspešniji preparat za potenciju na našim prostorima i dobiti ime. Zadatak koji je Dr Popović postavio pred svoj stručni tim bio je stvaranje preparata za potenciju koji će biti pogodan za široku primenu, dakle koji će moći da se legalno kupuje bez lekarskog recepta, koji će biti siguran po zdravlje i koji će imati dugotrajan pozitivan efekat na potenciju. Od 27 različitih formulacija koje su ispitivane tokom više godina izabrana je ona koja je dala najbolje i najpouzdanije rezultate. Ta najuspešnija formula je dobila ime po ordinaciji Dr Popovića - POTENCIJAL.

POTENCIJAL Advanced Formula predstavlja plod 25-ogodišnjeg iskustva sa muškarcima u praksi Dr Gordana Popovića i daje maksimalne rezultate nakon  jednog do tri meseca pravilnog terapijskog uzimanja.

Mnogi muškarci pored trajnog poboljšanja potencije žele i jače trenutno dejstvo. “Kombinovana primena POTENCIJAL Advanced Formule i POTENCIJAL FORTE daje osim dugotrajnog i jako trenutno pojačanje potencije. Konkretna iskustva su pokazala da je najefikasnije redovno uzimanje POTENCIJAL Advanced Formule - ujutru i uveče po jedna tableta, i dodatno POTENCIJALA FORTE jedna tableta 30 minuta pre seksualnog odnosa. Ovakvim načinom kombinovanog korišćenja POTENCIJAL Advanced Formule i POTENCIJALA FORTE postižu se i trenutno pojačanje seksualne želje, erekcije i trajanja odnosa, ali i dugotrajna poboljšanja kompletne seksualne funkcije.” – objašnjava Dr Popović odgovarajući na pitanje koji je najbolji način primene POTENCIJAL Advanced Formule I POTENCIJALA FORTE.

Ovakvom kombinovanom primenom se postiže snažno trenutno dejstvo, ali i dugotrajno poboljšanje koje ostaje dugo i posle prestanka korišćenja POTENCIJAL preparata.

Kombinovana primena daje maksimalan efekat

POTENCIJAL Advanced Formula
(30 kapsula): 1790.00 RSD

Tražite u apotekama ili poručite ovde.

NARUČI

POTENCIJAL ADVANCED LINIJA PREPARATA KONAČNO DOSTUPNA U APOTEKAMA!

advanced-formula-96 09/03/2017

Prezentacija POTENCIJAL ADVANCED linije preparata na FASUS-u 2017.

Penilna proteza – novi princip rada!

penlie-implant-graphic96 24/01/2017

Istraživači sa Viskonsin-Medison Univerziteta su nedavno izvestili da su otkrili potpuno novi princip rada za penilini implant koji bi pomogao u rešavanju erektilne disfunkcije kod muškaraca kod kojih je indikovana ugradnja proteze.

Pitanja i odgovori