Kapsule muškosti i Srbi

Sproveli smo mini-anketu sa ciljem da doznamo kakvo je ponašanje muškaraca, njihovo mišljenje kao i mišljenje njihovih partnerki kada su u pitanju tzv. „kapsule muškosti“.

Imali smo mnoge dileme oko tog pitanja jer smo očekivali da će muškarci po prirodi stvari imati tendenciju da ne priznaju da koriste bilo šta jer bi to upućivalo da onda nisu „dovoljno“ potentni ili da nešto sa njima „nije u redu“.
Iznenadilo nas je, međutim, da je veliki broj muškaraca zapravo smatrao da je korišćenje „kapsula muškosti“ sasvim „cool“ i da je u trendu – oko 56% anketiranih. Jednostavno, videli su u tome mogućnost da još više uživaju u seksu i oni i njihove partnerke.

Takođe, smatrali smo da velika većina muškaraca krije od svojih partnerki da uzimaju „kapsule muškosti“ i tu nas je iznenadio podatak da to čini samo njih 48%. Dakle svaki drugi muškarac smatra da nema nikakvih razloga da njihova partnerka ne zna za to. Neki od njih su čak namerno saopštavali partnerkama da su uzeli „kapsulu muškosti“ jer je to onda dodatno dizalo tenziju i uzbuđenje u iščekivanju dobrog seksa kod oboje i predstavljalo je, u stvari sjajnu verbalnu predigru.

Sledeći zanimljiv podatak je da više od 60% muškaraca uzima „kapsule muškosti“ iako nema nikakvih problema sa potencijom. Oni navode da to čine iz radoznalosti i želje da unesu neku novinu u svoj seksualni život, isto kao što bi isprobali i novu pozu ili vođenje ljubavi na nekom neobičnom mestu.

I na kraju u razgovoru sa ženama došlli smo do zaključka da prethodno navedeno ponašanje muškaraca nije čudno jer takođe veliki broj žena ne bi imao ništa protiv da njihovi partneri isprobaju bilo šta što poboljšava seks.

Iako je broj intervjuisanih ispitanika relativno mali te se navedeni rezultati ne mogu smatrati apsolutno preciznim, očigledan je ipak trend da sve više muškaraca i žena pozitivno gleda na ideju da upotrebom „kapsula muškosti“ dodatno začini svoj seksualni život!
Izrada sajta
Izrada sajta cena
Seo optimizacija cena

Dr Gordan Popović i Zvezdobrojci

25/03/2021

Dr Gordan Popović omogućio izdanje knjige „Zvezdobrojci“!

Uticaj testosterona na muškarce

10/03/2021

Dr Gordan Popović za emisiju 150 minuta Tv Prva Uticaj testosterona na muškarce