Potencijal Forte

forte

Potencijal Forte

  • Siguran po zdravlje
  • Proveren od strane stručnog tima na čelu sa Dr Popovićem
  • Brzo i jako deluje
  • Pojačava seksualnu želju
  • Olakšava nastanak erekcije
  • Pojačava čvrstinu penisa
  • Produžava trajanje seksualnog odnosa
  • Poboljšava opšte psihofizičko stanje i imunitet
  • Sadrži cink - jača imunitet

Potencijal Forte

POTENCIJAL FORTE predstavlja novu, pojačanu formulu za brzo dejstvo i maksimalnu potenciju!

Posle 15 godina od nastanka koncepije POTENCIJALA, i cele decenije prikupljanja informacija o uspešnom delovanju POTENCIJALA i njegove potpune sigurnosti po zdravlje, naš stručni tim došao je do nove, pojačane formule - POTENCIJAL FORTE!

POTENCIJAL FORTE ima jako izraženo trenutno dejstvo i zato se uzima isključivo 30 minuta pre seksualnog odnosa!

POTENCIJAL FORTE budi i povećava seksualnu želju, pojačava čvrstinu polnog organa i produžava trajanje seksualnog odnosa. Efekti POTENCIJALA FORTE su najjače izraženi u periodu od 30 minuta do 4 sata po uzimanju ali traju i do 12 sati.

Potencijal forte grafik

POTENCIJAL FORTE je potpuno siguran po zdravlje i mogu ga uzimati sve osobe kojima nije zabranjena seksualna aktivnost od strane lekara. Dr Popović je u svojoj praksi primenjivao POTENCIJAL FORTE i kod muškaraca sa povišenim krvnim pritiskom, anginom pektoris pa čak i posle preležanog infarkta srca u fazi kada kardiolog odobri seksualne odnose. U svim tim situacijama POTENCIJAL FORTE se pokazao kao potpuno siguran po zdravlje korisnika.

POTENCIJAL FORTE odlično deluje kada se uzima sam – brzo i snažno. Dužina trajanja njegovog dejstva je do 12 sati.

dr popovic Mnogi muškarci pored trenutnog delovanja žele i trajno poboljšanje potencije. “Kombinovana primena POTENCIJALA i POTENCIJAL FORTE daje osim trenutnog efekta i dugotrajna poboljšanja potencije. Konkretna iskustva su pokazala da je najefikasnije redovno uzimanje POTENCIJALA - ujutru i uveče po jedna tableta, i dodatno POTENCIJALA FORTE jedna tableta 30 minuta pre seksualnog odnosa. Ovakvim načinom kombinovanog korišćenja POTENCIJALA i POTENCIJALA FORTE postižu se i trenutno pojačanje seksualne želje, erekcije i trajanja odnosa, ali i dugotrajna poboljšanja kompletne seksualne funkcije.” – objašnjava Dr Popović odgovarajući na pitanje koji je najbolji način primene POTENCIJALA I POTENCIJALA FORTE.

potencijal

Kombinovana primena daje maksimalan efekat

POTENCIJAL FORTE je u pakovanju od jedne i deset tableta, a POTENCIJAL je u pakovanju od 30 kapsula i može se kupiti u većini apoteka ili se može poručuti  ovde.

Potencijal Forte (1 tableta): 799.00 RSD

Potencijal Forte (10 tableta): 6399.00 4900.00 RSD

Tražite u apotekama ili poručite ovde.

NARUČI

RANO STUPANJE TINEJDZERA U SEKSUALNE ODNOSE

06/04/2023

Gostovanje Dr Gordana Popovića u emisiji JUTRO na Prva TV    

SEKSUALNO OBRAZOVANJE U ŠKOLAMA

28/12/2022

Intervju Dr Gordana Popovića u emisiji JUTRO na TV PRVA

Pitanja i odgovori