Potencijal tablete - kapsule

Potencijal

Potencijal

 • Siguran po zdravlje
 • Proveren od strane stručnog tima na čelu sa Dr Popovićem
 • Dugotrajno dejstvo
 • Pojačava seksualnu želju
 • Olakšava nastanak erekcije
 • Pojačava čvrstinu penisa
 • Produžava trajanje seksualnog odnosa
 • Poboljšava opšte psihofizičko stanje i imunitet

Potencijal

Potencijal Advanced Formula

 • Pojačana formula Potencijala
 • Dugotrajno snažnije dejstvo
 • Duže trajanje odnosa
 • Jači kvalitet erekcije
 • Potpuno bezbedan po zdravlje
 • Namenjen svim muškarcima

Potencijal

POTENCIJAL je apslolutno jedinstven preparat za potenciju koji karakteriše velika efikasnost i proverena sigurnost kada je zdravlje u pitanju. Koncepcija POTENCIJALA je nastala pre petnaest godina kada je stručni tim POTENCIJALA počeo da radi na njegovoj formulaciji. Na čelu stručnog tima nalazi se Dr Gordan Popović, naš poznati urolog i seksolog koji već dvadeset godina uspešno vodi urološko - seksološku ordinaciju “POTENCIJAL” po kojoj će kasnije najuspešniji preparat za potenciju na našim prostorima i dobiti ime. Zadatak koji je Dr Popović postavio pred svoj stručni tim bio je stvaranje preparata za potenciju koji će biti pogodan za široku primenu, dakle koji će moći da se legalno kupuje bez lekarskog recepta, koji će biti siguran po zdravlje i koji će imati dugotrajan pozitivan efekat na potenciju. Od 27 različitih formulacija koje su ispitivane tokom više godina izabrana je ona koja je dala najbolje i najpouzdanije rezultate. Ta najuspešnija formula je dobila ime po ordinaciji Dr Popovića - POTENCIJAL.

Tokom dvodecenijske seksološke prakse Dr Popović je lečio više od 30.000 muškraca koji su imali manjih ili većih problema sa potencijom. Starosni raspon pacijenata se kretao od 18 godina pa sve do punih 89 godina koliko je imao najstariji uspešno lečen pacijent. Neki od njih su bili potpuno zdravi, dakle osim problema sa potencijom drugih zdravstvenih problema nisu imali. Međutim mnogi su imali i ozbiljno narušeno zdravstveno stanje (preležan infarkt srca, moždani udar, radikalna operacija prostate itd.). Primena mnogih lekova za potenciju kod njih nije dolazilo u obzir, ali mogli su da koriste POTENCIJAL. Praksa je pokazala da je POTENCIJAL potpuno siguran čak i u takvim situacijama. Dakle, ukoliko je zdravstveno stanje čoveka takvo da sme imati seksualne onose, onda bez ikakve bojazni može korstiti tablete POTENCIJAL! Praksa je dakle potpuno potvrdila da je POTENCIJAL siguran po zdravlje i da nema kontraindikacija.

Uobičajen način primene POTENCIJALA je po jedna tableta ujutru i uveče, redovno tokom najmanje 30 dana. Mnogi muškarci imaju snažan efekat već posle uzimanja prve tablete. Ipak za puno dejstvo savetuje se redovno korišćenje jer će se na taj način dobiti snažniji i dugotrajniji rezultati.

Ukoliko se želi još snažnije dejstvo, uz POTENCIJAL se može uzimati i POTENCIJAL FORTE i to 30 minuta pre seksualng odnosa. Dakle POTENCIJAL se uzima redovno, ujutru i uveč po jedna tableta, a POTENCIJAL FORTE se uzima samo jedna tableta pre seksualng odnosa.

dr popovic

Mnogi muškarci pored trajnog poboljšanja potencije žele i jače trenutno dejstvo. “Kombinovana primena POTENCIJALA i POTENCIJAL FORTE daje osim dugotrajnog i jako trenutno pojačanje potencije. Konkretna iskustva su pokazala da je najefikasnije redovno uzimanje POTENCIJALA - ujutru i uveče po jedna tableta, i dodatno POTENCIJALA FORTE jedna tableta 30 minuta pre seksualnog odnosa. Ovakvim načinom kombinovanog korišćenja POTENCIJALA i POTENCIJALA FORTE postižu se i trenutno pojačanje seksualne želje, erekcije i trajanja odnosa, ali i dugotrajna poboljšanja kompletne seksualne funkcije.” – objašnjava Dr Popović odgovarajući na pitanje koji je najbolji način primene POTENCIJALA I POTENCIJALA FORTE.

potencijal

Kombinovana primena daje maksimalan efekat

Ovakvom kombinovanom primenom se postiže snažno trenutno dejstvo, ali i dugotrajno poboljšanje koje ostaje dugo i posle prestanka korišćenja POTENCIJAL preparata.

Potencijal (30 tableta): 1499.00 RSD
Potencijal Advanced Formula
(30 kapsula): 1790.00 RSD

Tražite u apotekama ili poručite ovde.

NARUČI
Potencijal preparate

RANO STUPANJE TINEJDZERA U SEKSUALNE ODNOSE

06/04/2023

Gostovanje Dr Gordana Popovića u emisiji JUTRO na Prva TV    

SEKSUALNO OBRAZOVANJE U ŠKOLAMA

28/12/2022

Intervju Dr Gordana Popovića u emisiji JUTRO na TV PRVA

Pitanja i odgovori