Tablete za potenciju

POTENCIJAL Advanced Formula

Potencijal Advanced Formula je dodatno pojačana formula dobro poznatog POTENCIJALA. I dalje siguran po zdravlje ali sada sa unapređenim sastavom i moćnim dejstvom. Koristi se na isti način kao i POTENCIJAL.

potencijal classic

Potencijal Forte predstavlja novu, pojačanu formulu za brzo dejstvo i maksimalnu potenciju! Posle 15 godina od nastanka koncepije potencijala, i cele decenije prikupljanja informacija o uspešnom delovanju potencijala i njegeove potpune sigurnosti po zdravlje, naš stručni tim došao je do nove, pojačane formule - Potencijal Forte!

BeDynamic kapsule

Prema iskustvima specijalističkih urološko – seksoloških ordinacija koje su učestvovale u istraživanju i kreiranju proizvoda, BeDynamic kapsule su pokazale veoma zadovoljavajuće dejstvo uz potpuno odsustvo neželjenih efekata. BeDynamic kapsule se mogu uzimati tokom dužeg vremenskog perioda.

Testorex

U muškom organizmu testosteron se proizvodi u testisima i predstavlja glavni polni hormon muškarca. Ali, njegov uticaj na muškarca je veoma kompleksan i uveliko prevazilazi seksualnu funkciju. Pored potencije i seksualne želje testosteron ima snažan uticaj na mentalne procese, emocije, raspoloženje, ali i na mišiće, kosti, krvni pritisak, kardiovaskularni sistem i metabolizam šećera.

Testorex Ultra

TESTOREX ULTRA pomaže organizmu da prirodnim putem proizvede povećanu količinu testosterona sa svim poželjnim efektima koji se time postižu – bez ikakvog zdravstvenog rizika!

TESTOREX ULTRA deluje na dva načina:
- putem pojačanja testosteronskog efekta u organizmu
- direktnim, vantestosteronskim dejstvom na različite fiziološke procese

RANO STUPANJE TINEJDZERA U SEKSUALNE ODNOSE

06/04/2023

Gostovanje Dr Gordana Popovića u emisiji JUTRO na Prva TV    

SEKSUALNO OBRAZOVANJE U ŠKOLAMA

28/12/2022

Intervju Dr Gordana Popovića u emisiji JUTRO na TV PRVA