Pitanja i odgovori: Potencijal Forte

Koje su kontraindikacije za primenu POTENCIJALA FORTE – ko ne bi smeo da ga uzima?

POTENCIJAL FORTE mogu koristiti apsolutno svi bez obzira na godine i zdravstveno stanje. POTENCIJAL FORTE je potpuno siguran po zdravlje i nikome ne može naškoditi! Postoje određene okolnosti kada se njegova primena ne preporučuje – znači može, ali se ne preporučuje: trudnicama, dojiljama, osobama mlađim od 18 godina i onima koji sigurno znaju da su preosetljivi na neki od sastojaka. Samo oni ljudi koji sigurno znaju da su alergični na neki od sastojaka POTENCIJALA ne treba da ga uzimaju. Znači ne oni koji se plaše da su možda alergični već isključivo oni koji su ranije već imali alergijsku reakciju na neki od sastojaka ne treba da ga uzimaju. Svi ostali ga mogu slobodno koristiti! Na kutiji POTENCIJALA FORTE stoji nekoliko upozorenja kada su u pitanju kardiovaskularna oboljenja, dijabetičari, bubrežni i psihijatrijski bolesnici. Ta upozorenja su stavljena iz pravno – administrativnih razloga i nemaju neki naročit medicinski značaj. Dr Popović je tokom proteklih 10 godina upravo savetovao POTENCIJAL svim onim pacijentima koji su imali gore pomenute zdravstvene probleme (dijabetes, povišen pritisak, anginu pektoris, preležani infarkt srca, šlog...). Upravo tim pacijentima je bilo rizično davati bilo šta drugo i Dr Popović se odlučivao za POTENCIJAL kao najsigurniji izbor! Isto važi i za POTENCIJAL FORTE. Iako je nekoliko puta jači od POTENCIJALA, POTENCIJAL FORTE je i dalje apsolutno siguran o zdravlje.

Da li se POTENCIJAL FORTE mora uzimati sa POTENCIJALOM?

Ne mora. POTENCIJAL FORTE se može koristiti potpuno samostalno – jedna tableta 30 minuta pre seksualnog odnosa. Međutim, ukoliko se osim trenutnog dejstva želi i trajno poboljšanje potencije onda se savetuje istovremena primena oba preparata: POTENCIJAL se uzima redovno ujutru i uveče po jedna tableta tokom najmanje mesec dana a savetuje se i duže - prosečno tri meseca. Pored toga, POTENCIJAL FORTE se uzima jedna tableta 30 minuta pre seksualnog odnosa. Važno je razumeti da redovno uzimanje POTENCIJALA ima kumulativni efekat – njegovo dejstvo vremenom postaje sve jače a to dovodi i do pojačanja dejstva i POTENCIJALA FORTE.

Da li osim na pojačanje erekcije POTENCIJAL FORTE i produžava trajanje seksualnog donosa i koliko?

Da, POTENCIJAL FORTE i produžava trajanje odnosa.Njegovo dejstvo na produženje trajanja odnosa bilo je predmet posebnog ispitivanja koje je Dr Gordan Popović sprovodio. Rezultati tog ispitivanja su prilično složeni i nije ih lako ukratko izneti. U zavisnosti od tipa prerane ejakulacije produženje odnosa koje se postiže primenom POTENCIJALA FORTE je od 30 do oko 400% od prvobitnog trajanja odnosa. I u slučaju prerane ejakulacije savetuje se zajednička primena POTENCIJALA i POTENCIJALA FORTE jer se na taj način postižu poboljšanja i u onim slučajevima gde nije bilo efekata u samom početku primene.

RANO STUPANJE TINEJDZERA U SEKSUALNE ODNOSE

06/04/2023

Gostovanje Dr Gordana Popovića u emisiji JUTRO na Prva TV    

SEKSUALNO OBRAZOVANJE U ŠKOLAMA

28/12/2022

Intervju Dr Gordana Popovića u emisiji JUTRO na TV PRVA