Pitanja i odgovori: Prostate Potencijal

Da li PROSTATE POTENCIJAL osim na prostatu utiče i na potenciju?

Da, pozitivno uziče na potenciju.Muškarci koji ga uzimaju osim umanjenja simptoma od strane prostate imaju i bolju seksualnu funkciju. Međutim, ukoliko su problemi sa potencijom izraženiji onda se savetuje da se pored PROSTATE POTENCIJALA uzima i POTENCIJAL – ujutru i uveče po jedna tableta od oba preparata tokom tri meseca. Dodatno se može uzeti i jedna tableta POTENCIJALA FORTE pola sata pre seksualnog odnosa za pojačano trenutno dejstvo.

Da li postoje kontraindikacije za primenu PROSTATE POTENCIJALA?

Nema kontraindikacija. PROSTATE POTENCIJAL je potpuno siguran po zdravlje i mogu da ga koriste svi muškarci bez obzira na zdravstveno stanje.

Imam 53 godine i nemam uvećanu prostatu. Da li bi bilo korisno za mene da uzimam PROSTATE POTENCIJAL?

Redovno uzimanje PROSTATE POTENCIJALA u vašim godinama je svakako korisno i doprinosi lakšem funkcionisanju prostate kao i boljoj potenciji.

Doktor mi je rekao da imam nešto uvećanu prostatu ali ja nemam nikakvih tegoba, da li da uzimam PROSTATE POTENCIJAL?

Dobro je što za sada nemate nikakvih tegoba. Ipak, kao i kod prethodnog pitanja, uzimanje PROSTATE POTENCIJALA doprineće boljem funkcionisanju prostate što može pomoći što kasnijem pojavljivanju prvih simptoma.

Imam uvećanu prostatu, teže praznim bešiku i često imama bakterije u mokraći. Može li mi pomoći PROSTATE POTENCIJAL?

Svakako. PROSTATE POTENCIJAL će dioprineti umanjenju simptoma i efikasnijoj borbi protiv bakterija. U takvim situacijama Dr Popović savetuje zajedničku primenu PROSTATE POTENCIJALA i URO POTENCIJALA. Treba uzimati ujutru i uveče po jednu tabletu od oba preparata tokom dužeg vremenskog perioda (od nekoliko nedelja do nekoliko meseci).

RANO STUPANJE TINEJDZERA U SEKSUALNE ODNOSE

06/04/2023

Gostovanje Dr Gordana Popovića u emisiji JUTRO na Prva TV    

SEKSUALNO OBRAZOVANJE U ŠKOLAMA

28/12/2022

Intervju Dr Gordana Popovića u emisiji JUTRO na TV PRVA